torsdag 31 juli 2014

Rapport från sjukstugan

Halva familjen har drabbats av olika åkommor! Jag får hoppa över badandet ett tag och äta penicillin på grund av en urinvägsinfektion. Det är inte skönt ska jag säga. När det nådde sin kulmen innan huskursstart med Tranbär och sedan penicillinet var jag inte stark. SÅ kissenödig men ville helst inte. Man kan inte välja, till slut (ganska snart) kissar man. När den sista skvätten ska ut körs ett taggigt svärd upp i urinröret. Ända upp till naveln och så vrids det runt. Andningstekniken från barnafödandet användes. Ja, det blöder. Tack alla goda krafter att det vände på en eftermiddag med massor av Tranbär och tranbärsjuice och ett piller. Jag fortsätter hela kuren ut både med Rranbär och piller.

Åh så var det stackars Dottera med. Skulle egentligen åkt på fotbollscup hela helgen men tvingas stanna hemma p.g.a maginfluensa. Ganska surt. Hon har tvättat kläder och packat i flera dagar och nu står väskorna där.

Herrarna i familjen verkar må oförskämt bra!

Ps. Vovven fick ett getingstick på örat igår så det var alldeles svullet och rött. Hon gick och skakade på huvudet hela dagen. Ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar