onsdag 1 april 2015

Jogg i spåret

Har joggat runt i ett par olika spår de senaste veckorna. Ja, det är sant! Visst, jag går nästan lika mycket som jag springer och jag springer låångsamt. Jag tar mig runt ca 5 km och tiden blir kortare för varje träningstillfälle! 

Nu var det inte det jag tänkte skriva om utan mer om snus. Snus i spåret. Vid spårets start står det på två ställen att hundar måste vara kopplade och att man måste plocka upp skiten efter sig. Det står inget om snus.

Mitt på spåret ligger flera påsar med snus. Portionssnus alltså. Hur lång tid tar det innan den bryts ner? Det ligger inte en på ett ställe utan flera påsar på flera ställen. Blä!

Så om det nu kommer upp en skylt om snuset så kan det vara jag. Jag tycker det är osportsligt att ta nikotin samtidigt som man sportar, det ser fullt ut-skräpigt och hur bra är det för miljön? Hundskiten försvinner ju rätt snart och den tillför jorden bra saker. Men för allas trevnad har jag min hund kopplad och jag tar med hennes skit hem i en rosa påse om hon skulle hinna med att skita i det rasande tempo som jag håller!😄

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar