måndag 30 oktober 2017

Inköp åt mamma

Var runt på stan för någon vecka sedan och handlade lite till min mamma. Nya lakan och örngott, de gamla har gått sönder, toalettpapper, sov-t-shirt, byxor som är mjuka och rymliga, toamedel och tvättlappar. Toapapper och tvättlappar är hårdvaluta och måste ofta fyllas på.

Nu har sakerna åkt runt i min bil i flera dagar. Sist jag var hos mamma hade jag inte bilen med mig. Fick ett mail häromdagen att det saknas glödlampor också så nu kompletterar jag med det. Innan veckan är slut ska jag ha lämnat alla saker. Det är min plan.

1 kommentar:

  1. Hej igen.
    Ja, den inköpslistan känner jag igen, tvättlappar, soppåsar, toapapper och tvättmedel är något som köps in väldigt ofta. Jag köper alltid med mig blommor som vi tillsammans sätter i vas. Min mamma älskar blommor. Hon blir så glad när jag har med mig det, fast hon vet inte vad vi ska göra med dom, för varje kvist får jag visa henne,,, peka på vasen och säga, där mamma, där ska den vara. Hon ler och sätter i den. Sen samma visa igen och igen. Fin stund får vi, men inom mig blir jag nedstämd. Titta in på min blogg får du läsa om den senaste presenten jag hade med mig,,,hon älskar den (alla djur som går att klappa och krama, vi har haft hund och det glömmer man aldrig♥) Imorgon ska jag till mamma och fylla på skåpen igen. Kram till dig och en lugn helg. ♥ Jaana/ bloggen jaja.
    http://jajasanglar.blogg.se/2017/october/det-behover-inte-vara-akta.html

    SvaraRadera